Branches

De belangrijke finance vraagstukken op de CFO agenda zijn niet meer los te zien van de omgeving waarbinnen zij een rol spelen. De steeds breder wordende context van werkzaamheden van financials vragen in de publieke sector om fundamenteel andere oplossingen dan in de financiële dienstverlening of in de maakindustrie.

Specialisatie binnen het financiële vakgebied alléén is geen specialisatie meer. De kennis van bedrijfseconomische en financieel-administratieve processen moeten verbonden worden aan de actuele thema’s die binnen de branches actueel zijn. Denk bijvoorbeeld alleen al aan de toenemende vraag naar informatie van toezichthouders in de bancaire sector of de financieel-administratieve gevolgen van de de specialisatie van ziekenhuizen of de effecten van de bezuinigingen binnen gemeenten: Voor complexe thema’s en veranderingen zijn simpelweg geen standaard oplossingen meer beschikbaar.

ConQuaestor koppelt haar finance oplossingen om deze reden aan de actuele thema’s binnen de branches. Binnen de branches zijn wij samen met onze opdrachtgevers actief en succesvol in het verbeteren van de performance.