Branches

De belangrijke finance- en managementthema’s op de CFO agenda zijn niet meer los te zien van de omgeving waarbinnen zij een rol spelen. Management Accounting, Financial Accounting, Governance, Audit, Risk & Compliance, Managementrapportages en de noodzakelijke systemen… De steeds breder wordende context van werkzaamheden van financials vragen in de publieke sector om fundamenteel andere oplossingen dan in de financiële dienstverlening of in de maakindustrie.

Specialisatie binnen het financiële vakgebied alléén is geen specialisatie meer. De kennis van bedrijfseconomische en financieel-administratieve processen moeten verbonden worden aan de actuele thema’s die binnen de branches actueel zijn. Denk bijvoorbeeld alleen al aan corporate governance binnen woningcorporaties, de ontwikkeling van nieuwe (online) banking services of de financieel-administratieve gevolgen van de de specialisatie van ziekenhuizen of de effecten van de bezuinigingen binnen gemeenten: Voor complexe thema’s en veranderingen zijn simpelweg geen standaard oplossingen meer beschikbaar.

ConQuaestor koppelt haar finance oplossingen om deze reden aan de actuele thema’s binnen de branches Financial services, de publieke sector en de handel, industrie en dienstverlening. Binnen deze branchegroepen zijn wij samen met onze opdrachtgevers actief en succesvol in het verbeteren van de financieel-administratieve en bedrijfsmatige processen.