Business Analytics & Reporting

Improving your decision making
Rapportages, dashboards en analyses voor meer inzicht

Uw organisatie kan veel voordeel halen uit de grote hoeveelheden beschikbare data. Maar hoe filtert u de meest relevante gegevens uit deze data, en zorgt u voor meer inzicht en betere besluitvorming? Vooralsnog wordt de enorme hoeveelheid verzamelde data maar al te vaak als een last ervaren. Helemaal niet nodig en een gemiste kans. Business Analytics hoeft niet ingewikkeld te zijn.

Toegevoegde waarde

Om Business Analytics succesvol te kunnen toepassen, is het belangrijk om inzicht te krijgen in de informatiebehoefte en toepassingsmogelijkheden. Hoe kan uw organisatie daadwerkelijk waarde realiseren? Waar te beginnen? Grote kans dat uw concurrent al gestart is. Dat vraagt om een nieuwe aanpak. ConQuaestor helpt organisaties in hun zoektocht naar nieuwe inzichten om hun besluitvorming te verbeteren.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Via ConQuaestor beschikt u snel over een ervaren business analisten met ervaring en affiniteit in finance, IT en business. Professionals die uw organisatie graag helpen bij de kanteling naar een datagedreven organisatie met o.a.:

  • Adviezen ter verbetering van informatievoorziening en rapportages
  • Ontwikkeling van kpi’s
  • Dashboard design en - ontwikkeling
  • Datamodelleren & -visualisatie
  • Uitvoeren van analyses