Business Control & Partnering

Veranderingen voltrekken zich tegenwoordig in een ongekend tempo, waardoor de gemiddelde levensduur van businessmodellen steeds korter wordt.

Succesvol blijven vraagt om andere vaardigheden en een andere manier van denken. Zeker ook voor de financiële functie. Business controllers vervullen hierin een belangrijke rol.

Toegevoegde waarde

Business controllers zijn vakinhoudelijk geschoolde professionals met sterke analytische vaardigheden. Professionals met verstand van finance en de business. Die weten wat de cijfers betekenen én het verhaal erachter kunnen vertellen. En die actief meedenken over strategie en beleid. Maar er is meer nodig om businesspartner te zijn. Softskills bijvoorbeeld, om te kunnen adviseren en coachen. En een bedrijfskundige toolkit: kennis van o.a. businessmodelinnovatie, strategisch management, lean six sigma, value chain management en change management.

Finance als partner in business

Steeds vaker vervult de controller met succes de rol van business of strategisch partner. Belangrijk dus om deze rol binnen de finance-functie goed in te vullen. ConQuaestor helpt u graag om de juiste competenties in uw organisatie te verankeren. Zo kunt u een volwaardige business controlfunctie inrichten, die u helpt om uw strategische ambities waar te maken.

Wat we voor u kunnen betekenen:

  • Detachering van Business controllers/partners
  • Optimalisering van uw business control functie met de scan ‘finance als business partner’
  •  Business control workshops en competentietrainingen
  •  Inzet van finance changemanagers
  • Inzet van professionals die als coach of meewerkend voorman uw business controllers naar een hoger partnerniveau brengen

Ambieert u een baan als businesscontroller bij ConQuaestor? 
Bekijk dan onze business control vacatures: Vacatures

 

Wilt u meer weten? Lees verder op www.impactcontroller.nl. Of neem contact met ons op!