Carrière bij ConQuaestor

ConQuaestor biedt ondernemende finance professionals volop mogelijkheden. Welke richting je aan je carrière geeft, dat bepaal je zelf. Wij bieden je daarbij alle vrijheid en helpen je om je ambities te realiseren.

Weten wat je wilt en kunt

Om als finance professional voor blijvende impact te kunnen zorgen, is het belangrijk dat je weet wat je wilt en vooral wat je kunt. Dat lijkt gemakkelijker dan het is. Waar ligt je passie en wat wil je bereiken? Heb je een goed beeld van je persoonlijkheid en vaardigheden? Weet je bijvoorbeeld ook waar je minder goed in bent, en wat er behalve vakinhoudelijke kennis verder nodig is om echt waarde toe te voegen in organisaties? Hier gaan we graag samen met jou aan werken.

Verbeteren in praktijk brengen

Alleen kennis inbrengen is ons te vrijblijvend. Te veel langs de zijlijn en niet in het speelveld zelf. Voor impact zorgen betekent dat je niet alleen weet hoe je moet verbeteren, maar dat je dat ook in de praktijk brengt. En resultaat boekt. Ben jij een consultant die onderscheid maakt tussen beter weten en beter kunnen? En wil je nog beter worden in wat je al goed kunt? Bekijk onze vacatures of neem rechtstreeks contact met ons op.

 

Bekijk onze VACATURES  TRAINEESHIP