Werken bij ConQuaestor Interim Professionals

Vakinhoudelijke kennis toepassen om de financiële processen te verbeteren. Control- en sturingsvraagstukken oplossen. Proactief adviseren over het behalen van organisatiedoelstellingen. En ook: alle ruimte en professionele ondersteuning krijgen in je professionele en persoonlijke groei. Dat is de wereld van ConQuaestor. Wil jij kennisvoorsprong opbouwen door aan afwisselende uitdagingen te werken en je te buigen over de nieuwste vraagstukken op de CFO-agenda? Dan ben je bij ons helemaal op je plek.

Werken aan passende uitdagingen

Wij geloven dat mensen het beste functioneren als ze aan passende uitdagingen werken. Hiertoe leggen wij de benodigde verbindingen: naar de juiste opdrachtgevers, werkzaamheden, begeleiding én kennis. Zo kun je je ervaring verdiepen en je vaardigheden aanscherpen. Welke richting je aan je carrière geeft, dat bepaal je zelf. Wij helpen je om je ambities te realiseren. In alle aspecten van je werk ervaar je de kracht van onze persoonlijke benadering: in het contact, de begeleiding, de coaching en opleidingsprogramma’s en de onderlinge kennisuitwisseling.

Vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling

Mede op basis van een VCM-test stellen we samen met jou een persoonlijk ontwikkelplan op. Dit met coaching door een senior collega als vast onderdeel. Ook kun je vakspecifieke workshops en (competentie)trainingen volgen via de ConQuaestor Academy. Alle ingrediënten om je vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling vorm te geven zijn aanwezig. Een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden hoort hier vanzelfsprekend ook bij.

Versnel je groei

  • Afwisselende opdrachten in de top 250 van het bedrijfsleven en de publieke sector
  • Alle ruimte om je competenties te verbreden en te verdiepen
  • Een persoonlijk ontwikkelplan op basis van een VCM-test, professionele loopbaanbegeleiding en veel individuele aandacht
  • Vakgerelateerde en sectorspecifieke opleidingen en vaardigheidstrainingen
  • Onderdeel van het landelijke DPA-netwerk - samen met Fagro
  • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden

Contact

Er is maar één manier om erachter te komen of het ‘klikt’. Kom nader kennismaken. We vertellen je graag meer over het werken als interim professional en de groeimogelijkheden die we je kunnen bieden.