ConQuaestor Academy

Opleiden en Ontwikkelen binnen ConQuaestor

ConQuaestor is een kennisorganisatie. Daarom is permanente ontwikkeling, persoonlijke en vakmatige, van een groot belang. Vanuit de Academy bieden wij onze professionals een gevarieerd trainingsaanbod. Op deze manier is de professional in staat de klant nog beter van dienst te zijn, en gelijktijdig te groeien in zijn ontwikkeling als individu.

Opleidingen

In het curriculum zijn de interne trainingen opgenomen die door ConQuaestor worden georganiseerd en gefaciliteerd. Er is een indeling gemaakt naar soorten trainingen op diverse gebieden; persoonlijke en IT vaardigheidstrainingen, vakinhoudelijke trainingen en E-learnings. Voor de startende professionals op de arbeidsmarkt bieden we een uitgebreid traineeship van 1,5 jaar aan. Bij externe opleidingen is er aandacht voor meerjarige vakinhoudelijke accounting & controlling opleidingen.

Voor de interne opleidingen is er een curriculum in boekvorm beschikbaar. Er zal jaarlijks een nieuwe uitgave van dit boekje worden uitgebracht. U dit kunt hier aanvragen.

U werkt niet bij ConQuaestor maar wil toch deelnemen aan een training van ConQuaestor?

Aan een deel van ons curriculum kunt als externe professional deelnemen bij ConQuaestor of kunnen wij uw bedrijf inhouse verzorgen. Voorbeelden van trainingen zijn: