Masterclass: Project Control

14 maart 2017

Beste relatie,
Op dinsdag 14 maart organiseren wij vanuit ConQuaestor een inspirerende masterclass over Project Control in Utrecht. Wij willen u graag verwelkomen op de unieke locatie Metaal Kathedraal in Utrecht.

Veranderingen in de economie, toenemende complexiteit van de omgeving leiden ertoe dat we meer focus op eigen kernkwaliteiten hebben en samenwerken in de keten. Het centrale thema van de masterclass is de samenwerking tussen opdrachtgever en aannemer en de rol en bijdrage van de controller hierin.

In hoeverre is de contractvorm van invloed? Begrijpen we elkaars risico’s? En leidt kennis en begrip van elkaar tot een betere samenwerking?

Tijdens de opening van de masterclass staan we stil bij de bijzondere locatie van de Metaal Kathedraal en zullen we de nieuwe projectcontrol opleiding van ConQuaestor Academy en The Hague Executive Campus toelichten.

Peter Luske zal zijn visie uiteenzetten op de samenwerking tussen opdrachtgever en aannemer vanuit zijn praktijk als Manager Control & Support binnen Schiphol.
Aansluitend zal Erik Beek als directeur F&A verantwoordelijk voor de internationale organisatie van BAM, zijn persoonlijke visie delen over samenwerking in internationaal perspectief.

De projectcontrollers van ConQuaestor hebben samen met klanten een special samengesteld met artikelen over projectcontrol. Onder andere een interview met de NS over Project Control 3.0 en een casestudie over de projectcontroller aan de hand van de casus Imtech. Deze special ontvangt u na afloop van de masterclass. En uiteraard willen we graag met u borrelen en horen we uw ervaringen met projectcontrol. 

SPREKERS

  • Dhr. Peter Luske, Manager Control & Support ( Projectbeheersing) Schiphol Group.
  • Dhr. Erik Beek, Financieel Directeur BAM.

PROGRAMMA

17:15 - Ontvangst met hapjes
18:00 - Presentatie sprekers
20:30 - Borrel

LOCATIE

Metaal Kathedraal
Rijksstraatweg 20,
3545 NA Utrecht 

AANMELDEN

Deelname aan deze masterclass is gratis. Vooraf aanmelden is verplicht, Dit kan uiterlijk vrijdag 28 februari door middel van een e-mail aan Erica van Buuren  (BTA ConQuaestor Interim Professionals): erica.van.buuren@conquaestor.nl
Let wel: het aantal plaatsen is beperkt.

Aan deze masterclass zijn twee PE-punten verbonden, verstrekt door The Hague Executive Campus. 

Met vriendelijke groet,
Arno Smit | Business Manager ConQuaestor Amsterdam