Masterclass: Project Control

14 maart 2017

Lees hier meer over: Project Control

VIDEO VERSLAG:

Geslaagde avond!

ConQuaestor heeft vorige week haar Masterclass Project Control georganiseerd in de unieke locatie Metaal Kathedraal in Utrecht. De ruim 100 genodigden hebben van Peter Luske Manager Control & Support (PLUS) van Schiphol en Erik Beek Directeur F&C van BAM Internationaal een inspirerende presentatie gehad over samenwerking tussen opdrachtgever en aannemer en de rol en bijdrage van de controller hierin. Hierbij zijn de verschillen tussen samenwerking binnen Nederland en internationaal duidelijk toegelicht.

Tijdens de masterclass hebben we ook onze special over project control gepresenteerd. Onze projectcontrollers onderdeel van het competence center hebben de artikelen geschreven. Speciale dank aan NS en KPN voor de bijdrage aan de interviews. De special in boekvorm is verkrijgbaar op aanvraag bij ConQuaestor.

ConQuaestor omarmt het vakgebied van de projectcontroller en heeft samen met The Hague Excecutive Campus een beroepsopleiding opgezet. Oedith Jaharia programmadirecteur heeft het opleidingsprogramma van de Post Bachelor Project Control tijdens de Masterclass toegelicht. 

Afsluitend was er een gezellige borrel en mogelijkheid tot netwerken. Iedereen bedankt voor haar en zijn komst!

Vriendelijke groet,
Arno Smit

SPREKERS

  • Dhr. Peter Luske, Manager Control & Support ( Projectbeheersing) Schiphol Group.
  • Dhr. Erik Beek, Financieel Directeur BAM.

LOCATIE

Metaal Kathedraal
Rijksstraatweg 20,
3545 NA Utrecht 

Met vriendelijke groet,
Arno Smit | Business Manager ConQuaestor Amsterdam