Transactional Finance

Om de controlfunctie goed te kunnen uitvoeren, is het belangrijk dat informatie nauwkeurig wordt vastgelegd.

Dit begint bij het juist en volledig verwerken van transacties in de verschillende administraties zoals crediteuren, debiteuren, grootboek, project, treasury en andere sub-administraties. 

Toegevoegde waarde

Een belangrijk deel van onze opdrachten betreft het op interim-basis ondersteunen in transactionele finance-activiteiten:

  • Wij begeleiden bij actuele uitdagingen rond automatisering, digitalisering en robotics om transacties en mutaties zo efficiënt mogelijk te verwerken
  • Onze professionals verzorgen procesverbeteringen, ‘light’ advies, operational audits en quick scans
  • We richten kpi’s in voor processen zoals crediteuren, facturatie en debiteuren, en begeleiden projecten om opgelopen debiteurensaldo’s terug te brengen door schoningsacties en incasso.

Hoe kunnen wij u helpen?

Wilt u de transactionele finance-processen versterken door inzet van best practices en gedegen finance kennis en ervaring? Of zoekt u een medewerker crediteuren, debiteuren, contractadministratie of accounting vaste activa? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ook kun u via ons een financial accountant, treasury accountant, projectaccountant of een manager finance accounting inzetten.